Op het werk

Iedereen verdient goede smaakvolle koffie. Of u nu productiewerk verricht, veel op kantoor zit of de hele dag onderweg bent. Dan is Italiaanse kwaliteitskoffie van Ciao Koffie natuurlijk onmisbaar. Deze zwarte motor zorgt voor de broodnodige energie tijdens een lange werkdag. Even een moment genieten om er daarna weer vol tegenaan te gaan.

Maar goede Italiaanse koffie is ook het visitekaartje van uw bedrijf. Als u met zorg gemaakte kwaliteitskoffie aanbiedt, zegt dat veel over de aandacht die u aan de klant geeft. Dat versterkt elkaar in positieve zin. En werknemers voelen zich beter gewaardeerd als zij tijdens het werk smaakvolle koffie kunnen drinken.

Ciao Koffie draagt hier graag een warm steentje aan bij. Wij voorzien uw bedrijf, organisatie, instelling of horecabedrijf van goed advies en ontzorgen u volledig. Na overleg leveren wij de juiste koffiemachines, compleet met verse bonen. Voor iedere smaak is er wel wat wils. Daarnaast nemen wij ook het tijdige onderhoud uit handen, zodat u onbezorgd blijft genieten van topkoffie.

Wacht niet langer en stuur een bericht, dan nemen wij persoonlijk contact met u op voor een vrijblijvend en passend advies op maat. Of vraag een proefpakket aan, om alvast in Italiaanse koffiesferen te komen.

Un sacco di soddisfazione sul lavoro (veel werkplezier)

Het team van Ciao Koffie