Horeca

Uw klant staat met stip op een. Als eigenaar of medewerker in de horecasector bent u zich daar altijd van bewust. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn om u van de ander te onderscheiden. Daar hoort natuurlijk ook het perfecte kopje koffie bij. In Italië staat klantbeleving elke dag centraal. Sterker, daar past men de opvattingen van de 5 M’s toe. Een absolute vereiste om de kwaliteit van koffie te waarborgen. Deze 5 M’s zijn:

  • Missioni: Missie
  • Miscela: Melange
  • Maciadosatore: Molen
  • Macchina: Machine
  • Mano: Meesterhand

Melanges
Wij omarmen die boodschap en staan voor kwaliteitskoffie bestaande uit verschillende perfect uitgebalanceerde melanges om iedere koffiedrinker tevreden te stellen. Ciao Koffie werkt met merken als: San Remo, La Marzocco, Della Corte, Cimbali, Faema, La Pavoni, Mahlkonig, Animo, Bravilor en Kees van der Westen machines.

Barista
Wij hebben de kennis en ervaring in huis om deze topmachines te laten onderhouden en u volledig te ontzorgen. Daarmee bent u in staat om in een professionele omgeving een topprestatie te blijven leveren. Maar onze service gaat verder. Wij werken nauw samen met de koffiebrander in Italië. In overleg met u verzorgen wij barista trainingen. Daarmee tovert u niet alleen de beste Italiaanse koffie op tafel, u laat daarmee ook de 5 M’s volledig tot zijn recht komen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.